Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ:-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


BAKOGIANNI

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ"
Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!
Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Μέχρι στιγμής είναι γνωστά τα 24 από τα 32 ονόματα της λίστας και η διαρροή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται με κυβερνητική εντολή!
Τα υπόλοιπα ανακοινώνονται από την εφημερίδα στην έκδοση της Κυριακής. Λίγο πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων, παρουσιάζουν λίστα με πρώην και νυν εκπρόσωπους του κοινοβουλίου και του ευρωκοινοβουλίου για ν' ασχολείται ο κόσμος και να ξεχάσει τα προβλήματα του.

Για την ιστορία στην λίστα υπάρχουν 16 ονόματα από τον χώρο της ΝΔ (!!!), 1 από το ΚΚΕ, 1 από το ΛΑΟΣ, 1 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και 5 από το ΠΑΣΟΚ! Τα ονόματα είναι:
1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ – Επικρατείας)
2. Κώστας Δρούτσας (ΚΚΕ – Ευρωβουλευτής)
3. Κυριάκος Βελόπουλος (ΛΑΟΣ – Α' Θεσσαλονίκης)
4. Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ – Αιτωλοακαρνανίας)
5. Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ – Α' Θεσσαλονίκης)
6. Γιώργος Αλογοσκούφης (ΝΔ – Α' Αθηνών)
7. Θοδωρής Ρουσόπουλος (ΝΔ – Επικρατείας)
8. Παναγιώτης Μελάς (ΝΔ – Α' Πειραιά)
9. Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ – Λακωνίας)
10. Σήφης Βαλυράκης (ΠΑΣΟΚ – Χανίων)
11. Γιώργος Ορφανός (ΝΔ – Α' Θεσσαλονίκης)
12. Γιώργος Τριφωνίδης (ΝΔ – Πρέβεζας)
13. Μανώλης Μαυρομάτης (ΝΔ – Α' Αθηνών)
14. Βίβιαν Μπούζαλη (ΝΔ – Καστοριάς)
15. Νίκος Σηφουνάκης (ΠΑΣΟΚ – Λέσβου)
16. Συλβάνα Ράπτη (ΠΑΣΟΚ – Ευρωβουλευτής)
17. Άκης Γεροντόπουλος (ΝΔ – Έβρου)
18. Ελίζα Βόζενμπεργκ (ΝΔ – Α' Αθηνών)
19. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη (ΝΔ – Α' Αθηνών)
20. Απόστολος Κράτσας (ΝΔ – Β' Αθηνών)
21. Ελένη Κουντουρά (Ανεξάρτητοι Έλληνες – Α' Αθηνών)
22. Δημήτρης Πιπεργιάς (ΠΑΣΟΚ – Εύβοιας)
23. Στέλιος Ματζαπετάκης (ΠΑΣΟΚ - Ηρακλείου)
24. Νίκος Κόρτσαρης (ΝΔ – Φλώρινας)
www.indobserver.blogspot.com
Τ΄ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ; ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!

Portogalia-diadiloseis
Έτοιμη να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις στα μέτρα λιτότητας που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες έντονο κύμα διαμαρτυριών σε όλη τη χώρα είναι η κυβέρνηση της Πορτογαλίας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ: www.indobserver.blogspot.com






ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ 

Ieronymos-1

ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
Ο ελληνικός λαός , αποκαμωμένος και εξαντλημένος από όλους όσους τον έφτασαν ως εδώ, φαίνεται να έχει χάσει από την ψυχή του την σπίθα που θα ανάψει την φλόγα της αντίστασης και της μάχης, για την εκδίωξη των κατακτητών του. Οι Γερμαναράδες έχουν βάλει γερά το πόδι τους με την αμέριστη, πρόθυμη βοήθεια των δωσιλόγων πολιτικών. Η κυβέρνηση Παπανδρέου με τα στελέχη της (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος κ.α.), ο τραπεζίτης Παπαδήμος και σήμερα ο αρχιψεύτης Σαμαράς με τους Βενιζέλο-Κουβέλη, μπήγουν μέρα με την μέρα τα βέλη της Μέρκελ στο στήθος κάθε Έλληνα. Ο λαός δεν είναι μόνο οργισμένος και αγανακτισμένος με τα πολιτικά σκύβαλα-προδότες του. Ο λαός έχει προσωπικές ενοχές γι' αυτούς που ψήφισε και τους έχει αναδείξει διαχειριστές της τύχης του! Επί τόσα χρόνια ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους και πάλι στα ίδια ...πολιτικά σκατά πέφτει. Νιώθει συνυπεύθυνος.
Μέσα σε αυτή την λάσπη που υπάρχει γύρω του, ο Έλληνας νιώθει πως φταίει κι ο ίδιος που δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτή. Γι' αυτό παραμένει μέσα στην αδράνεια.
Αυτή την ώρα ο Αρχιεπίσκοπος οφείλει να βγει μπροστά. Να σηκώσει το λάβαρο της αντίστασης και του αγώνα για την νέα ελληνική επανάσταση.
Μακαριώτατε, η Πατρίδα και η Ορθοδοξία κινδυνεύουν όσο ποτέ. Οι πολιτικοί πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του λαού και οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Σήμερα, παραδίδουν τον τόπο στους εχθρούς και ξεπουλούν την δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους της Μέρκελ. Η εισβολή που υφίσταται ο τόπος από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες έχει στόχο να ισλαμοποιήσει την χώρα μας. Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να απελευθερωθούν από τους Μωαμεθανούς και σήμερα ο τόπος αυτός βιώνει μια δεύτερη κατάκτηση από το Ισλάμ.
Σήμερα όσο ποτέ, ο λαός που μοιάζει υπνωτισμένος, θέλει έναν ηγέτη. Πραγματικό ηγέτη, πατριώτη, ελληνορθόδοξο. Οφείλετε λοιπόν Μακαριώτατε να βγείτε μπροστά. Να θυμίσετε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τον Γρηγόριο Ε', τον Παπαφλέσσα, τον Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους ιεράρχες και ιερείς μας!
Το χρωστάτε στο γένος μας, στις επερχόμενες γενιές, στην πίστη μας. Δείτε τις εκκλησιές που κάθε Κυριακή βρίθουν από πλήθος κόσμου. Είναι σαν να σας το ζητάει ο κόσμος Μακαριώτατε. Καλό το φιλανθρωπικό έργο σας, αλλά δεν αρκεί πια. Το σχέδιο των εχθρών είναι τόσο μεγάλο, ώστε σύντομα θα στερέψουν και οι δυνάμεις σας. Οι εχθροί θέλουν την υποδούλωση και εξαφάνιση της Ορθοδοξίας μας.
Βγείτε μπροστά Αρχιεπίσκοπε και συνεγείρετε τα πλήθη!
Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ www.indobserber.blogspot.com
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

Πώς αναγκάστηκε να πάρει πίσω το ρουσφέτι από τα συνεχή δημοσιεύματά μας και τις αντιδράσεις του κόσμου!
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ρουσφέτι πρώτου μεγέθους το σφράγισμα του ολοκαίνουργιου, ιδιόκτητου, υπερσύγχρονου κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Χολαργού! Ο κ. Στουρνάρας και οι επιτελείς του αποφάσισαν στο πυξ- λαξ να βάλουν λουκέτο στην ΔΟΥ Χολαργού και να την ενσωματώσουν στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής όπου το μίσθωμα στο παλαιό εκείνο κτίριο, είναι 25.000 ευρώ τον μήνα. Η σκανδαλώδης αυτή περίπτωση, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις από την ώρα που διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του ακινήτου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής είναι ο Κώστας Παπαναγιώτου, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φιλαράκι του κ. Στουρνάρα και κολλητός του Άκη Τσοχατζόπουλου!!!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ>www.indobserver.blogspot.com


  O KAΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΞΑΝΑΒΑΦΤΙΖΕΙ-για τρίτη φορά- ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ.. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ..
 “ ΑΡΤ” ,abstrak..ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ τέχνη δηλαδή…Τα χούγια του δεν πρόκειται όμως να τα αλλάξει, ούτε μετά τον εκλογικό κάζο που έπαθε. Κανείς δε του είπε ότι οι νεκροί δεν ανασταίνονται…
 Μετά από πολλά χρόνια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να αλλάξει τελείως το όνομα του τηλεοπτικού του σταθμού...
Ήδη ο ραδιοφωνικός σταθμός, που ανήκει στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ έχει μετονομαστεί και το ίδιο θα ακολουθήσει και το κανάλι ! Το όνομα θα είναι το ίδιο και θα είναι το "ΑΡΤ"! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ετοιμάζει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σε προγράμματα του καναλιού. Σταθερή αξία, για ακόμα μια χρονιά, θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, που θα έχει την πρωινή της εκπομπή!

Σύντομα στον αέρα το "Χρυσή Αυγή channel"

Θα δημιουργήσει κανάλι ή ψάχνει…να στεγαστεί με εκπομπή;

Eπαφές με ιδιοκτήτες καναλιών κάνει το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής από κοινού με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και επιβεβαίωσε τη φήμη, τονίζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση." Θέλουμε να συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο.Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνομωσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων."
Πέραν της τηλεοπτικής εκπομπής που είναι στις πρώτες προτεραιότητες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει γίνει αποδέκτης για την παρουσίαση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής. Ο εκπρόσωπους τύπου σκέφτεται σοβαρά την πρόταση, την οποία θα ήθελε να συνδιάσει και με τηλεοπτική εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου