Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΕΡΤΣ) καταδικαζουν Τράγκα!


OI ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ  ΤΟΥ ΕΡΤΣ  ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗΣ   ΚΟΣΜΑΣ  ΣΚΡΕΤΑΣ

25.000 ΕΥΡΩ! ΟΥΣΤ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ!
Γιατί ... έβριζε τη Μέρκελ   στα σχόλια του!
Επί χούντας Παπαδόπουλου υπήρχε επίσημο Γραφείο Λογοκρισίας . Στη χούντα  του Παπαδήμιου λειτουργεί η ψευδεπίγραφος ...ανεξάρτητη Αρχή το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, που δεν είναι τίποτε άλλο από γραφείο λογοκρισίας.Πρόκειται περί Πραιτωριανών κι εμμίσθων λακέδων του Γκουβέρνου.
Όπου υπάρχουν τέτοιες  Αρχές σημαίνει απλά ότι δεν υπάρχει δημοκρατία και φυσικά ελευθερολαλιά . Το φόβητρο των εξουσιών ήταν πάντα ο Τύπος  και σταθερά σε όλα τα φα΄θλα καθεστώτα τον κυνηγούν  με αρωστημένο πάθος. Βρίσκουν κάποια ασήμαντα ανθρωπάκια , τα ταϊζουν  για να κυνηγάνε τους δημοσιογράφους...για να τους γονατίσουν  είτε οικονομικά , είτε φορτώνοντας  τους με φυλακίσεις.. Στόχος ένας , να τους φημώσουν , να τους καταστήσουν λιγότερο ενοχλητικούς  για τα πρόστυχα και σκοτεινά έργα τους.
Ο Τράγκας  από καιρό ήταν στο στόχαστρο.΄Εβριζε ο Τράγκας την Μέρκελ. Και λίγα που έλεγε για την «καριόλα» του Βερολίνου, όπως την αποκαλούσε. Αυτή και τα μορμολίκια που τη ζώνουν , κατεργαζόμενοι τα δεινότερα για τους ΄Ελληνες.
 Οι Γερμανοί επί 2 χρόνια μας βρίζουν , θίγοντας  ιερά και όσια μας και κανείς δεν τους τιμώρησε, καμιά δική τους αρχή δεν τους επέβαλε πρόστια.. Βρέθηκαν όμως   ουτιδανοί, πραιτωριανοί της Κυβέρνησης , ανύπαρκτα ανθρωπάρια , που τιμώσησαν τον Τράγκα., ένας δημοσιογράφος καθαρός αγωνιστής , που τα λέει χύμα προς κάθε κατεύθυνση.
Ψηλά το κεφάλι Τράγκα, αλλά μη σε πιάνει και το παράπονο . Μη χαμηλώνεις τους τόνους σου, ..ΠΛΗΖ! Καλώς έπραξες . Σε συγχαίρουμε. Στους Γερμανους εισβολεις δεν χρειάζεται σαβουάρ βίβρ..  Σε καταδίωξε η Μέρκελ.. Ε, καλά κι εμένα ο...αντιβασιλεύς Ζωϊτράκη... κι εξ΄άλλου τα γαλόνια μου δεν θα τα φτάσεις... Εχω στην πλάτη μου 15 χρόνια φυλάκιση... στρατοδικεία κ.λ.π  γιατί απλά ενοχλούσα με τη Λαλιά μου τις εξουσίες...Φοβάσαι ότι θα είσαι μόνος. Μα θα είσαι. Μόνος παλεύω  για τις διώξεις των δημοσιογράφων από το 1995 και κανείς πούστης συνάδερφος  δεν έβγαλε κίχ. Ούτε φυσικά η ΕΣΗΕΑ, ΠΟΥ ΤΏΡΑ ΜΌΛΙΣ ΆΡΧΙΣΕ  ΝΑ ΜΥΡΊΖΕΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΏΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ.. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΆΤΕ ΌΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΔΙΩΚΌΜΕΝΟΣ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ... 1500 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ  ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝ! ΠΟΙΆ ΆΛΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΌΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ..ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΗ;
ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ 
 ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΏΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ WWW.PRESSLIBERTY.WORDPRESS.COM 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου