Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 300!


ΚΑΛΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΨΕΛΙΣΕ & Ο ΜΠΕΝΙ…ΣΤΗ ΣΟΥΖΑ

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!

Σούζα κάθεται ο Ντενί μπροστά στη Λαγκάρντ!Υποτελής, φοβισμένος, σκέτο στρατιωτάκι. Ψυχολογία ραγιά, υπαλλήλου, αυτή είναι η επίσημη φιγούρα της Ελλάδας, εν τω γουρουνοειδές προσώπω του συντεταγμένου αυτού συνταγματολόγου, που θέλει να ηγηθεί και….κόμματος (ποιου ακριβώς δεν ξέρουμε ακόμη) κι άμα λάχει και της χώρας! ¨ολα είναι πιθανά με τον ένδοξο ραγιά ΄Ελληνα!
Επί δύο χρόνια ο τύπος αυτός και οι ομογάλακτοί του στο γκουβέρνο δεν έβγαλέ μιλιά. Δεν είπε ένα ΟΧΙ σ΄αυτούς σκηλεύουν ποικιλότροπα σε βάρος της Ελλάδας..΄Ετσι να πεί ένα ΣΚΑΣΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.. αφήνοντας να λοιδωρείται η Ελλάς, προς μεγάλη δυστυχία ενός περήφανου λαού, που βράζει, που δεν αντέχει πια άλλο..με τους κάφρους της πολιτικής μας.

Και μόλις χθες από τον συρφετό της χρεωκοπημένης ηγεσίας μας βγήκε εκείνο το θλιβερό ανθρωπάκι, ο Παπούλιας και μετά βίας ψέλλισε … μερικά ερωτήματα παιδαριώδη :” Ποιός είναι αυτός, ο Σόϊμπλε, ποιά είναι η Φιλανδία, Η Ολλανδία..” ρώτησε αφελώς, ενώ ώφειλε,-έστω και καθυστερημένα να ορθώσει ανάστημα, ανάλογου του όγκου της Ελλάδας και να πεί τούτο το απλό που περιμένουν οι Πανέλληνες: : Σκασμός Σόϊμπλε, Μέρκελ..Φέρτε τώρα πίσω τα κλεμένα κι τα δάνεια που σας κάναμε και μετά μιλάμε ποιός χρωστάει σε ποιόν. Αει Σιχτιρ πιά.. Αρχικλεφταράδες Βάρβαροι!
Κι ο θλιβερός δήλωσε ότι δεν θέλει τον μισθό του! Αει στο διάολο ρε Τρεχαντίρι . Δώρον άδωρον .Η Ελλας τον Μάρτη θα γίνει βιετνάμ
Για να καταλάβετε δε με τι κουμάσια  ανθρωπάρια  έχουμε να κάνουμε,που μας καβαλάνε για να μας αρμέγουν  είναι ότι  στην πρόταση για να στερηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης (πρόταση Μπακογιάνη) τους  ΟΛΟΙ τους Κάνουν την πάπια..Τό ίδιο έκαναν και με την πρόταση του Ντινόπουλου να απαρνηθούν την βουλευτική σύνταξη , εκείνοι που έχουν κι άλλες συντάξεις… Βουβαμάρα κι εδώ.
Η πολιτική αλητεία… Για αυτό κι εμείς φωνάζουμε. Καμιά ψήφο στους σημερινούς Τρακόσιους. Μην παρασυρθείτε με τα καμώματά τους.Ο Λύκος ποτέ δεν γίνεται πρόβατο. Κι από αποτυχημένος με περικεφαλαιά, δεν μπορείς να προσδοκάς το παραμικρό. Οι βρωμιάρηδες πρέπει να πάνε σπίτι τους και στην αγχόνη μερικοί εκ των πρωταιτίων των αναρίθμητων εγκλημάτων του σε βάρος του λαούς αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου