Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.


ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΛΜΑΤΑ".. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΚΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΥΡΙΟΥ (Νίκου Χατζηνικολάου ...κατά κόσμον), ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ που καμιά σχέση δεν έχει με εκείνον του λαπά Αρχιεπισκόπου κι Αρχιπασόκου Μονσενιέρ Ιακώβου ,Ή  Ιερωνύμου, φαντασθείτε ούτε το ονοματάκι του δεν ξέρουμε.. Τέτοια η αίγλη του!  


Μεσογαίας Νικόλαος: "Το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων" (VIDEO)


Για το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων, μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Μεσογαίας στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, αναφέρει ότι "η πατρίδα μας όσο ποτέ ταπεινωμένη, η εθνική μας αξιοπρέπεια διασυρμένη, η πίστη μας εντελώς περιφρονημένη, η ζωή μας αναστατωμένη, η ελπίδα μας τσακισμένη, ο Θεός μας ξεχασμένος. Η ανατολή του 2012 μοιάζει με δύση".

Ενώ προσθέτει: "Όμως, αγαπητοί μου αδελφοί, όσο οι κοινωνίες μας προχωρούν σε αποστασία, τόσο περισσότερο και καλούμαστε σε αφύπνιση πνευματική και ευγνώμονα στροφή προς τον Ενανθρωπήσαντα Κύριο. Η Γέννηση του Κυρίου δεν είναι μια γραφική ιστοριούλα για άλλες εποχές, ούτε ένα εορταστικό επινόημα για να ξεφύγουμε από τη μονοτονία και την πλήξη της καθημερινότητας και των προβλημάτων της."

Δείτε το βίντεο για το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων:
romfaia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου