Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΣΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ -ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ!


2012 TEΤΕΛΕΣΤΑΙ !

Μήνυμα από την GAN-E / 1.1.2012

Λάβαμε και δημοσιοποιούμε το πιο κάτω μήνυμα από την άγνωστη για μας όργάνωση GAN-E, στο οποίο διαλαμβάνονται τα ακόλουθα:

Η Ελλάς τερμάτισε.Δεν υπάρχει χώρος για ευχές,για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Δεν φαίνεται στον ορίζοντα! Ο λάθος δρόμος που ακολουθούν οι πολιτικοί οδηγεί στην κατατροφή και στο μηδέν, στον τελειωτικό αφανισμό. Συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι με μουδιασμένο τον λαό και απόλυτα υποτακτικό.
Εν τάξει οι μπάσταρδοι και εξωμότες, προδότες, δοσίλογοι  της πολιτικής. Αμ ο λαός, ο δήθεν αγανακτισμένος , οργισμένος κι ο δήθεν  άνθρωπος που κρατάει το κλειδί της τύχης του στα χέρια του... έσπευσε γονυπετής και συνωστιζόμενος στα ταμεία να καταθέσει τα χαράτσια της ΔΕΗ, υποκύπτοντας γεναιοφρόνως στον εκβιασμό... Κι όμως μια καθολική άρνηση στα χαράτσια και τις εν γένει φονικές αποφάσεις της Κυβέρνησης των δοσιλόγων.. θα ανέτρεπε κάθε κακόβουλη ξενική επίθεση προς την Ελλάδα. Και δεν το έκανε ο Έλληνας! Ξεβρακώθηκε και μαζί του η θρυλούμενη... γεναιότης του ...Δεν εδιδάχθη ότι με τους εκβιαστές δεν υπάρχει διάολογος. Αντιτάσουμε απλά τον δικό μας εκβιασμό... Και μετά τα λέμε...
Ο δανειστή δεν μπορεί να ορίζει τα του οίκου μου. Θέτει και θέτω όρους. Γουστάρει δεν γουστάρει!
 Από τα 1821 η Ελλάς αντιμετωπίζει τις ίδιες τακτικές με τους ξένους δανειστές και φίλια έθνη... που έφθασαν σήμερα στο ζενίθ του θράσους τους να ζητούν τη θυσία της Ελλάδος για να σωθεί το Ευρώ! Κι οι δικοί μας πανάθλιοι κυβερνώντες αυτό κάνουν ,αυτό πασχίζουν να περισώσουν: το ΕΥΡΩ ,Και στο διάολο η Ελλάδα! Κι όμως οι ΄Ελληνες έχουν την ευκαιρία να ανατινάξουν την Ευρωζώνη και το πλαστό νόμισμά της και μετά βλέπουμε τη δύναμη των δανειστών και των λαμόγιων τους.
Οι κίνδυνοι φυγής από το ευρώ, είναι κατά 80% λιγότεροι από τα δεσμά που μας βάζουν συνεχώς οι δανειστές.
Φυσικά θα χρειαστεί ένας έλληνας με μπατζάκια... κι αυτός δεν φαίνεται στον ορίζοντα.. Τι μένει; Απλά ο λαός- κι εφόσον καταλάβει την ξεφτίλα... του,  να μπεί στη δράση του κυνηγιού πολιτικών , λαμόγιων και δανειστών.. με πιστολίδι! ΄Όχι να μην τους φονεύουν..αλλά να τους σακατεύουν, στα πόδια, όπως κι οι ίδιοι με την αφροσύνη κι ανεπάρκειά τους σακάτεψαν κι έφεραν σ΄αυτό το χάλι την Ελλάδα.
Καλούμε κάθε πληττόμενο ΄Ελληνα και κυρίως αυτούς που διαθέτουν πιστόλια, καλζανικοφ κ.λπ... να μπουν στην δράση... Στόχος ένας: η τιμωρία των ενόχων ...οι οποίοι έχουν τέτοιο θράσος, ώστε να θέλουν να ξανακατέβουν στις εκλογές ..να αναδείξουν νέο αρχηγό στο ΠΑΣΟΚ .. λες και δεν είναι οι ίδιοι που έχουν διαπράξει τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα κατά των Ελλήνων! Μην σκιάζεστε από τίποτε. Εξαφανίστε όλο το θιάσο των ανίκανων πολιτικών.
Η Ελλάς θα ορθοποδήσει όχι υποτασσόμενη σε βουλές άλλων, αλλά στηριζόμενη στα δικά της πόδια, σακατεύοντας , εν αρχή, τα πόδια όλων των εμπλεκομένων στην κατάντια του λαού!   

G.AN-  ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου