Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΛΕΞ Γ.ΣΠΑΝΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ..ΚΡΟΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝ!

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ...ε'ιναι και τα κρασιά! Ιδού

Περίπου

Yountville βρίσκεται στο κέντρο της Napa Valley, η περιοχή George C. Yount Κατοικήθηκε για πρώτη φορά μετά τη λήψη ολόκληρη την κοιλάδα ως επιχορήγηση από Mariano Vallejo, οι οποίοι ανήκουν σε χιλιάδες στρέμματα κάτω από τη μεξικανική κυβέρνηση. Yount έχτισε ένα φυλάκιο και μύλο τρία μίλια βορείως του εδώ. Φύτεψε επίσης πρώτα σταφύλια της κοιλάδας το 1838.Τριάντα-δύο χρόνια αργότερα, τεράστια οινοποιείο τούβλο Groezinger (τώρα Vintage 1870, ένα κυψελωτό μικρών καταστημάτων ειδικότητας), στάθηκε δίπλα στον σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της πόλης. Πιο πάνω από την κοιλάδα, η κατασκευή της χριστιανικής Brothers και Charles Krug οινοποιεία δείχνει ότι η περιοχή είχε ήδη αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο ως μια προνομιακή τοποθεσία για την καλλιέργεια σταφυλιών θεαματική, την παραγωγή λαμπρή κρασιά.
Βρίσκεται έξω από την πεπατημένη οδό, ακριβώς νότια της Yountville, είναι ένα πανέμορφο ανοιχτό οινοποιείο πέτρα, τυλιγμένη με δρυς, που συνορεύει στα νότια με Hopper Slough, που περιβάλλεται από αμπελώνες και cloaked σε ησυχία. Μετά ψάχνουν για είκοσι χρόνια, οινοποιός Anthony Bell βρήκε το ιδανικό μέρος για να παράγουν τα κρασιά που είχε καιρό ονειρευόταν - περιορισμένη παραγωγή, χειροποίητα κρασιά που αναδεικνύουν την έννοια της «terroir». Το 1998, Bell κελάρια κρασιού άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό να μοιραστούν την ομορφιά του τόπου, και το κρασί.
Τον Ιούνιο του 2002 - Ρον Berberian, πρώην χονδρέμπορος κρασί Καλιφόρνιας, και ο Άλεξ Σπανός , ιδιοκτήτης του San Diego Chargers, σχηματίστηκε Σπανός Berberian Winery, LLC . Η επιχείρηση απέκτησε ενδιαφέρον για το εμπορικό σήμα και τα περιουσιακά στοιχεία της Bell κάβες, και μια νέα εταιρική σχέση διαμορφώθηκε με τον Anthony.
Ανάμεσα στις στοίβες των αρωματικών βαρέλια και πανύψηλα ανοξείδωτες δεξαμενές, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν την υπογραφή Bell Cabernet, στο φιλόξενο, κομψή αίθουσα γευσιγνωσίας.Σερβίρουμε επίσης Chardonnay, Merlot και Syrah, που θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα γεύσεων, από αμπελώνες τόσο κοντά και πολύ μακριά.

Αίθουσα Γευσιγνωσίας μας

Αίθουσα γευσιγνωσίας μας είναι ανοιχτό καθημερινά 10:00 π.μ. - 16 μ.μ. με ραντεβού. Ειδικές ρυθμίσεις μπορεί επίσης να γίνει για να φιλοξενήσει τα ειδικά αιτήματα.
Αίθριο μας κοιτάζει δυτικά, σε όλη τη αμπελώνα στην περιοχή Mayacamas σε όλη την κοιλάδα. Κάποιος μπορεί να δείτε τους λόφους καθώς αλλάζουν διακριτικά τις σκιές τους, του μπλε, ενώ ο ήλιος γενικά τόξα, η οποία πιστοποιείται με έντονο μπλε ιώδες, όπως τα δελτία ήλιο πίσω από Άγιο Ιωάννη, πλημμύρες τα πάντα σε χρυσό φως. Είναι ένα ήσυχο μέρος για να απολαύσετε ένα χαλαρό πικνίκ, με το τρένο Wine Tooting μακριά σε απόσταση.
Ελάτε να γνωρίσετε την ήσυχη καρδιά της Napa Valley στα Bell κελάρια κρασιού για να δοκιμάσετε εξαιρετικό κρασιά μας και να απολαύσετε την ομορφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου