Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

άγρια η κρίση που διέρχεται ο τοπικός Τύπος...

Τα ...σωτήρια μέτρα της Κυβέρνησης του αρναούτογλου Γιωργάκη Παπανδρέου έναν από τους πρώτους κλάδους που χτήπησε ήσταν ο περιφερειακός και τοπικός τύπος.
Οι διαφημιζόμενοι, ναι αυτά τα μικρομάγαζα το πρώτο πράμα που κόψανε ήταν τα κονδύλια προς διαφήμιση... Πώς να βγεί μια εφημερίδα χωρίς διαφήμιση; ΄Ολοι οι εκδότες -κύρια πηγή πληροφόρησης των μικρών κοινωνίων όπου κυκλοφορούν-... αγνωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στη ζωή , ΄Ηδη πολλά έντυπα έχουν κλείσει. Ανάμεσα στα θύματα και το περιοδικό Η ΟΡΑΣΗ που κυκλοφορούσε συνεχώς από το 1974, δηλαδή επί 37 χρόνια! Κι έκλεισε!
Βεβαίως ΟΛΕΣ οι εξουσίες μισούσαν θανάσιμα τον Τύπο, ..γι αυτό και τον λάδωναν... Στόχος του προβληματικού αυτού παιντίου , του Γιωργάκη, είναι να αφανίσει τον Τύπο... Τώρα με το μέτρο της αύξησης των ταχυδρομικών... τα πράγματα πλέον είναι στο ΑΜΗΝ. Δείτε τι γράφει σχετικά το ΞΥΠΝΗΣΤΕ... Αν δεν ανταποκριθεί το κλίκ... πάτε στα σίγουρα στη δεξία μας στήλη,. Θα το βρείτε.

Τοπικοί εκδότες μοιράζουν οι ίδιοι τις εφημερίδες από πόρτα σε πόρτα!*Το κάνουν για να μην τις κλείσουν, αφού κόπηκε η ταχυδρομική ατέλεια!* * * Εκδότες τοπικών εφημερίδων, μετά την κατάργηση του μειωμένου ταχυδρομικού τέλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου