Κυριακή 21 Αυγούστου 2011


Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



γράφει η Τούλα Γεωργοπούλου 
Στην Κωνσταντινούπολη, έδωσε συναυλία ο καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας, ο σύζυγος της πρώην υπουργού κας Νταλάρα.
Σε συνέντευξη που έδωσε σε Τούρκο δημοσιογράφο, ανάμεσα σ´ αυτά που είπε, ήταν και η στομφώδης δήλωση που πριν απ´ αυτόν είχαν κάνει  οι αναρχικοί ότι δηλ."Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του!!". Θεώρησε, ότι έπρεπε να κρατήσει ίσες αποστάσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας (έτσι δεν κάνουν και οι Τούρκοι συνάδελφοί του;) Κάθισε, όπως φαίνεται, και μελέτησε την …Ρεπούσιο ιστορία και απεφάνθη ότι  … οι Τούρκοι και οι Έλληνες έχουν ζήσει μαζί για  Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ χρόνια!!! και ως εκ τούτου, έχουν μεγάλες ομοιότητες. Αναφερόμενος στην Κύπρο, είπε πώς για ο,τι συνέβη ευθύνονται εξ ίσου οι Έλληνες, οι Τούρκοι 


Όλοι δηλαδή στο ίδιο τσουβάλι, θύτες και θύματα. Επίσης, τόνισε, ότι πρέπει να φύγουν οι στρατιώτες, από το νησί, χωρίς ή αναφέρει ονομαστικά, ποιούς στρατιώτες εννοεί. Ίσως και να θέλει να φύγουν οι Κύπριοι, γιατί αλλιώς, θ´ αναφερόταν συγκεκριμένα ποιούς  εννοεί.





Σημείωση του  Η.Ν.Α. 


Είναι γνωστόν ότι ο αοιδός αυτός ασχημονεί σταθερά κι επι δεκαετίες, με τα σανσόνια του. Είναι επίσης γνωστόν ότι ο ελληνικός τύπος περιθάλπει όλα τα καμώματά του... Δεν τον έχει αγγίξει ποτέ στο μεδούλι...'

Ο διασκεδαστής αυτός έγινε πάμπλουτος δουλεύοντας τους ΄Ελληνες... Αλλά τώρα ο αναίσχυντος να μας το παίζει και ισοροπιστικά με την Τουρκία.. πάει πολύ. 

Εύστοχο κι αληθινό το άρθρο της κ. Γεωργοπούλου...
Το θέμα είναι να αρχίσουν να ξυπνάνε τα κουτορνίθια που ακούνε τα άσματά του και να αρπάξουν και κανένα σκουπόξυλο... ΄Ετσι κι αλλοιώς δεν πρόκειται να μείνει στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού,,, παρά μόνο σαν ευκαιριάκιας των ...αρπαχτών συναυλιών..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου